WIJ ZIJN OPEN!

In verband met de verspreiding van het coronavirus vragen we u niet spontaan langs te komen maar een afspraak met ons te maken voor het bespreken van het in te lijsten werk.
Op deze manier kan iedereen optimaal en veilig geholpen worden.

WE ARE OPEN!

Due to the spread of the coronavirus, we ask you not to come spontaneously but to make an appointment with us to discuss the work to be framed.
In this way, everyone can be helped optimally and safely.

home

Voor het plaatsen van een bestelling heeft het de voorkeur om met het kunstwerk langs te komen in ons atelier. Daar kunnen we alle mogelijke opties rustig bekijken, bespreken en offreren.

De klant mag van ons verwachten dat we zijn kunstwerken zorgvuldig hanteren en opslaan. Soms moeten er voorbereidingen genomen worden voordat het werk wordt ingelijst. Werken moeten bijvoorbeeld gevlakt, opgeplakt of gerestaureerd worden. Als we deze handelingen niet in eigen atelier kunnen doen, werken we samen met diverse specialisten.

Levertijden kunnen variëren, afhankelijk van onze agenda, te bestellen onderdelen of voorbereidende handelingen. We adviseren klanten die werken met deadlines, tijdig een reservering te maken.